Rallybiler flyver i Vellev

Der bliver fest i Vellev nær Langå lørdag den 31. oktober, når Rally Denmark fra kl. 12 – 16 to gange suser forbi med 60 biler – og både danske og flere udenlandske kørere. Af danske kørere er der bl.a. den forsvarende mester Christian Jensen fra Ans og desuden Esben Hedelund fra Hadsten. Alle er velkomne til at komme og få en oplevelse med fart, fascination og flotte biler.

Rigtig mange frivillige er i gang med forberedelserne, hvoraf Rally Denmark naturligvis har ansvar for det meste, men landsbybeboerne i Vellev skaber den rette stemning med helstegt pattegris, musik og udskænkning. Desuden supplerer vi med en snes vagter.

Byen er kendt for at have en række ildsjæle, og når man lover noget, så gør man det. Vi håber på mindst at fordoble antallet af indbyggere (til daglig på 246  ) i de fire timer, rallyet varer, lyder det fra Vellev.

Der er nemlig et specielt sted, som vil tiltrække sig opmærksomheden fra de garvede rallyfans:

”Kræmmervejen byder på en fantastisk mulighed for at opleve rallybilerne hoppe. Lidt i stil med det, man kan opleve ved det såkaldte Colin’s Crest under det svenske VM-rally,” fortæller Kenneth Svendsen, der er løbsleder for Rally Denmark.

 

Rallybiler kommer til at flyve på Kræmmervejen

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>